"Święta Wojna na San Siro" ...

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: smitu » 04 kwie 2005, 14:19

_*For_zaza_Milan*_ pisze:Smitu mało wiesz chyba !!?? Albo udajesz :D hehe ??

Gran Derby ?? Jakie to Derby !! Lech - Groclin tez derby tak ?? Weż nie porównój "Świetych Wojen na San Srio" z spotkaniamy Barca - Real czy Real - Barca....

Coś Ci sie pomyliło jak Ty traktujesz to na takim samym pozimomie... W Hiszpani derby Basków i Sevilli moze porównać choć troche a co to Gran Derby ?? Jak to powiedzieł ktoś kiedyś w czasie relacji mecz to jest dla Polaków "mecz o kibiców" .. bo ilu kibiców Barcy kibicowało rok czy dwa lata temu Realowi ?? Sam Wiesz o co mi chodzi ..

Anty-Football ?? Tego tematu nie porószam !! Ja zawsze napisze "Defensywa częśc tej gry" a to jest LM i 1/4 - Hiszpanów nie ma bo jak ma sie ławke z Pavones i Oleregeras to tak jest ... znasz sie troche pewnie na piłce i wiesz chyba że defensywą może wygrać mecz a nawet i puchar ....

Tsubasa - No niby sms wyłoniły zwyciesce czyli pojedynek Chelsea Bayern i derbów nie pokaze TVP nazywo mówi sie też że Polsat tez nie pokaże . jak sie odbędą wogóle ...

POZDRO
hehe duzo wiem oj wiem ;)
ale wiesz co moze to nie sa takie same derby jak GD, tylko powiedz mi dlaczego nazywane sa derbami europy mimo ze nie graja w miedzynarodowych rozgrywkach ? co do meczu o kibicow, to niestety absolutnie racja :? tylko prawdziwi fani wiedza co to sa derby, czy to Gran Derby czy derby Mediolanu, dodatkowo masz racje z tym ze porownania nie maja sensu, jedni wiedza swoje drudzy swoje :wink:

co do defensywy, to ja po prostu nie lubie takiej gry, dlatego jest to dla mnie antyfutbol momentami, spojrz na to ze mojego pkt widzenia, ty sie bedziesz emocjonowal bo to twoj klub, dla mnie to bedzie jak patrzec na szachy, choc nie powiem ze nei bedzie ciekawie 8)

pozdro :D :wink:

Wróć do „Włochy”