Re: Reprezentacja Hiszpanii (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Re: Reprezentacja Hiszpanii (zbiorczy)

Post autor: Mentor » 08 wrz 2010, 1:52

Łał :lol:

Alkohol trochę szumi mi w głowie, ale z drugiej strony szkoda mi wątków, które ewentualnie mogłyby ucieac gdybym się przespał.

Fajnie, że Wincent z Lasu wreszcie przegrał. Sprawiał wrażenie kolesia, który nie przeprowadzi prawdziwej selekcji i testów bo bardziej zależy mu na podtrzymywaniu wyników niż czymkolwiek innym. Taka porażka powinna zdjąć z niego presję i mam nadzieję, że wreszcie zacznie zachowywać się jak prawdziwy selekcjoner i pomyśli o EURO 2012. Oczywiście uprzednio dostanie mu się od mediów bo taki zespół nie może przegrywać a już szczególnie w takim stylu, ale mimo wszystko uważam, że ten wynik może przynieść więcej pozytywów niż ewentualne zwycięstwo.

Zabrakło kilku piłkarzy i widać było do bólu wyraźnie jak ważni są to zawodnicy. Hiszpanie mają dwa lata na zmodyfikowanie reprezentacji w taki sposób, aby na EURO 2012 pozostać w roli faworyta, ale przy obecnym trenerze wątpię w jakiekolwiek zmiany. Hiszpanów czekają dwa lata bezużytecznych spotkań a jak przyjdzie co do czego to trener Hiszpanów modlił się będzie o dobrą dyspozycję aktualnych mistrzów z drobnymi wyjątkami w postaci najlepszych obecnie młodszych kadrowiczów.

Jeśli chodzi o Argentynę to aż miło popatrzeć. Co prawda nowy trener miał ułatwione zdanie, ale i tak brawa za jako takie ogarnięcie zespołu. Diego Maradona jako trener wsławił się najskuteczniejszym do tej pory ograniczeniem Leo Messiego a nowy selekcjoner musi to naprawić. Ten mecz do zbyt mało, aby można było choćby wstępnie ocenić nowy zespół (pod wodzą nowego trenera) Argentyny, ale fajnie, że coś się dzieje bo eksperyment z Maradoną nie miał prawa się udać i trudno mi sobie wyobrazić, aby trener z prawdziwego zdarzenia osiągał gorsze wyniki od Diego.

[k****] to jednak był błąd bo chciałem poruszyć kilka spraw, ale cały czas poprawiam błędy, wykreślam linijki i wychodzi z tego gówno więc chyba po prostu pójdę spać a dyskusja sama wróci jak będzie trzeba :roll:

Wróć do „Hiszpania”