Re: Stadiony w Polsce

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: Stadiony w Polsce

Post autor: Kamil232 » 09 wrz 2010, 13:33

Kozacko już niedługo będzie wyglądać to wszystko. Prawie każdy klub będzie miał fajny stadionik. Oceniając je, to początkowo myślałem, że stadion Wisły będzie lipny, ale teraz mi się to podoba. Szczególnie trybuny za bramkami, zdecydowanie wole takie jakby to powiedzieć jedno cześciowe jak na Wiśle za bramkami czy np. cały stadion Zagłębia a nie takie jak np. na Legii czy Koronie podzielone na dwie cześci. Ogólnie trybuny na prostej też fajnie połączyli z tymi trybunami za bramkami i wygląda to po ładnie, jeden mankament to nie rozumiem dlaczego ta ostatnia trybuna którą dopiero teraz kończa będzie trochę daleko od murawy :roll:

Stadion Cracovii też super. Taki klimatyczny, malutki, można na takim stworzyć zajebistą atmosferę co np. w Anglii szczególnie potrafili zrobić kibice Portsmouth.

Stadion Arkii podobny do tego z Zagłebia, więc też mi się właśnie podoba, że trybuny są jednoczłonowe. Na takich mniejszych stadionach takie rozwiązanie jest najlepsze, a nie tak jak zrobili w Kielcach...

Wróć do „Polska”