Re: Tenis

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: Tenis

Post autor: Kamil232 » 12 wrz 2010, 13:49

Ale siatkówki czy tenisa w wykonaniu pań z małymi wyjątkami nie oglądam, bo męski sport, a kobiecy to niebo i ziemia. Damski jest dużo mniej efektowny, dużo niższy poziom, wszystko wolniejsze. Wiadomo, że fajnie popatrzeć na ładne dziewczyny, ale to chyba jedyny plus.
Dokładnie. Pooglądać na korcie to ja mogę sobie tylko laski, a nie ich grę. Generalnie nie jestem fanem tenisa, ale lubię go pooglądać na tym wysokim szczeblu jak ćwierć/pół/finały wielkiego szlema, ale tylko w męskim wydaniu. Nigdy w życiu w damskim. Wszystko jest takie wolne,zero zwrotów akcji, a najbardziej to mnie już wkur** częste przełamywanie jednej czy drugiej strony, najpierw ta tą przełamie, by za chwilę sama dać się złamać i potem znowu złamie i znowu da dupy.

Ja również liczyłem na finał Fed-Nadal, ale cóż... Roger sam sobie jest winien miał dwa match ball'e i grał zbyt asekuracyjnie zamiast zaryzykować, a o tym jak oddał dwa ostatnie gemy to już szkoda gadać. To mnie zawsze w nim wkurw**, że w cieżkich momentach zbyt często pęka i wyrzuca piłki na taki out jak jakiś amator...

Wróć do „Inne sporty”