Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Mentor » 13 wrz 2010, 19:39

gruchalbn pisze:Valdes - Adriano, Pique, Milito, Maxwell - Mascherano, Xavi, Iniesta - Pedro, Messi, Villa
Mało prawdopodobne moim zdaniem. Zapodawałem niedawno artykuł dotyczący mikrocykli i przygotowania fizycznego poszczególnych piłkarzy. Zwracałem uwagę na to, aby się z tym tekstem zapoznać bo w porównaniu do 95% pozostałych wpisów jest to coś naprawdę istotnego.

Mistrzowie Świata w początkowym okresie rozgrywek będą grali mniej ze względu na braki w przygotowaniach. Bojan czy też Keita mają na ten moment przewagę i spodziewam się ich w pierwszym składzie choć nie oznacza to, że tak będzie. Bojan ostatnio opuścił plac gry po pierwszej połowie, ale z drugiej strony nie może być tak, że trener go skreśli bo czy nam się podoba czy nie to potrzebujemy dobrego Bojana w tym sezonie. Jeżeli mamy z niego korzystać to w miarę regularnie.

Odnośnie meczu to wymagam zwycięstwa i tyle. Oczywiście fajnie by było jakbyśmy się solidnie odkuli po ostatnim blamażu, ale ten mecz tak czy inaczej powie nam niewiele. Myślami jestem już przy niedzieli i potyczce z Atletico, ale oczywiście piłkarze nie mogą do tego podchodzić w ten sposób.

Wróć do „Hiszpania”