Re: Pewniak dnia

Awatar użytkownika
Inferno
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 63

Re: Pewniak dnia

Post autor: Inferno » 15 wrz 2010, 17:07

#2 Real - Ajax(+1) X 3,5

Hiszpanie ciągle fazie budowy drużyny, co najlepiej pokazują dotychczasowe wyniki w PD, o ile bezbramkowy remis w wyjazdowym spotkaniu z Mallorcą jakimś większym zaskoczeniem nie był, o tyle słabsza postawa z Osasuną już owszem. Drużyny Mourinho znane są z dobrej gry w defensywie kosztem ofensywy, na dodatek Ronaldo nie wszedł jeszcze chyba dobrze w rytm meczowy, Higuain podobnie jak w poprzednim sezonie na początku zupełnie bez formy, podobno kontuzji doznał Ramos przez co na lewej stronie grać będzie musiał Marcelo który obrońcą jest chyba tylko z nazwy. Na szczęście dla Brazylijczyka jak i całej drużyny Portugalczyka Suarez jest kontuzjowany i nie będzie mógł wystąpić w dzisiejszym spotkaniu. Ajax w swojej rodzimej lidze szaleje pod względem ilości zdobywanych bramek, jednak nijak porównywać Eredevise do PD, zresztą już kilku wyśmienitych strzelców z Holandii próbowało szczęścia w Hiszpanii - większość z marnym skutkiem. Obie drużyny mają swoje problemy z zestawieniem optymalnej defensywy, mimo wszystko stawiam na nieznaczne zwycięstwo Realu.

Szukałem w Tobecie kursu na to że Ajax nie strzeli bramki, niestety znalazłem tylko zakłady tego typu dotyczące poszczególnych graczy nie całej drużyny, może mi ktoś pomóc?

Wróć do „Bukmacherka”