A to aż takie jakieś specjalne tempo jest? Bo nie zauważyłem tego w dotychczasowych meczach Realu i zdaje mi się w ogóle, że Khedira biega podobnie, albo i jeszcze mniej niż w VFB.Aha i co należy podkreślić to nie widać i Khediry tego żeby sprawiało mu problem tempo jakie mamy w Hiszpanii.
Jak na razie to gra podobnie jak w Bremie, choć jeszcze nie na swoim najlepszym poziomie. Już pisałem wcześniej jak on gra, oglądałem na razie oba mecze Realu w lidze i widzę, że jeszcze nie pokazuje pełni swoich możliwości. I raczej źle Ci się wydajePowiem tylko jedno - Ozil el crack total! Nie wiem jak on grał w tej całej Bundeslidze, bo nie oglądam, ale wydaje mi się że jest to tego typu zawodnik że im ma lepszych zawdoników wokół siebie tym lepiej gra
Ale nieskutecznością przebijaliście Bayern z ostatnich dwóch kolejek.Oddaliśmy, uwaga ... 35 Strzałów na bramkęw tym zdobyliśmy jednego gola. Nie liczę bramki samobójczej
W ogóle widzę też, że Ozil ma jeszcze więcej swobody niż w Bundeslidze, bo w BL szybciej obrońcy do niego dochodzili i był w miarę porządnie kryty no i grali z lekka agresywniej a w La Liga widzę, ze się cofają, cofają, cofają i czekają aż ich objedzie. Ale być może mi sie tak tylko wydaje.