Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Akarin » 15 wrz 2010, 23:50

Aha i co należy podkreślić to nie widać i Khediry tego żeby sprawiało mu problem tempo jakie mamy w Hiszpanii.
A to aż takie jakieś specjalne tempo jest? Bo nie zauważyłem tego w dotychczasowych meczach Realu i zdaje mi się w ogóle, że Khedira biega podobnie, albo i jeszcze mniej niż w VFB.
Powiem tylko jedno - Ozil el crack total! Nie wiem jak on grał w tej całej Bundeslidze, bo nie oglądam, ale wydaje mi się że jest to tego typu zawodnik że im ma lepszych zawdoników wokół siebie tym lepiej gra
Jak na razie to gra podobnie jak w Bremie, choć jeszcze nie na swoim najlepszym poziomie. Już pisałem wcześniej jak on gra, oglądałem na razie oba mecze Realu w lidze i widzę, że jeszcze nie pokazuje pełni swoich możliwości. I raczej źle Ci się wydaje :wink: Dajcie mu dojść powoli do formy to będzie z niego wielki pożytek.
Oddaliśmy, uwaga ... 35 Strzałów na bramkę :boje się: w tym zdobyliśmy jednego gola. Nie liczę bramki samobójczej
Ale nieskutecznością przebijaliście Bayern z ostatnich dwóch kolejek.

W ogóle widzę też, że Ozil ma jeszcze więcej swobody niż w Bundeslidze, bo w BL szybciej obrońcy do niego dochodzili i był w miarę porządnie kryty no i grali z lekka agresywniej a w La Liga widzę, ze się cofają, cofają, cofają i czekają aż ich objedzie. Ale być może mi sie tak tylko wydaje.

Wróć do „Hiszpania”