Re: Domek nr 10 (temat luźny)

Awatar użytkownika
MazurXIII
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1375
Kibicuję: AC Milan

Re: Domek nr 10 (temat luźny)

Post autor: MazurXIII » 16 wrz 2010, 10:53

vinc pisze: A, że żenada i obciach na całą Europę, swoją drogą... :?
Tak,tak obciach,żenada...To w tej chwili najważniejsze.Płać misu wyższe podatki,ale martw się tematami zastępczymi,bo Europę interesuje jakiś krzyż (w ogóle co mnie [k****] obchodzi co myślą o PL za granicą - dla nich przez 50 lat jeszcze będziemy złodziejami z wąsami w sandałach i skarpetkach,a dla przeciętnego Amerykanina Europa Wschodnia = Hostel),a nie np. sprawa umowy gazowej (Pawlak wziął za dużo w łapę,a teraz biedaczek nie ma jak się wywiązać) czy ryzyka powtórzenia scenariusza greckiego u nas...no,ale obciach i w ogóle wstyd.A najgorsze,że pełno tego na demotach.Normalnie życie ci się załamie.

Demokracja to ustrój dla paru cwaniaków,którzy potrafią manipulować motłochem - jak widać - skutecznie.

BTW - 'obiektywna' TVN 'zapomniała' wyemitować coś o Wałęsie,gdzie NATYCHMIAST,po 1 dniu,zdjęto to z youtube.
http://www.wykop.pl/link/466345/film-tvn-o-tw-bolku/

Kto nie obejrzał niech żałuje.
Swoją droga uważam , że te mohery powinny być przegonione a krzyż wywieziony a moherom jeszcze mandaty bym po wlepiał za włóczęgostwo
Esencja demokracji. :rotfl: :rotfl: :rotfl: Ja proponowałbym wsadzić ich do łagrów,a najlepiej rozstrzelać.Strzałem w tył głowy - stare NKWDowskie metody są najlepsze.Później i tak na Niemców się zwali :haha:

Wróć do „Hyde Park”