Jeżeli danego przestępcę nazwiesz złodziejem - jest to obraźliwe,aczkolwiek zgodne z prawdą,nieprawdaż?b) zabrania się pisania postów zawierających treści obraźliwe
Ponownie podpierasz się tekstem,którego NIE ROZUMIESZ.Poczytaj sobie komentarze pod artykułem - praktycznie każda teza została obalona,a fakt,że 'naukowiec' określa stopień urodzeń na podstawie nadania imienia Mahomet chłopcom (bo muzułmanie przecież nie mają innych imion) skreśla fachowość tego tekstu na dzień dobry.I coś co do ciebie być może trafi - zakładając,że każdy ksiądz jest z natury altruistyczny i nadstawia drugi policzek (nakaz wiary) nie ma prawa występować w tym środowisku pedofilia.Widzisz analogię czym mam ci ją narysować ślaczkami?Wilmore pisze:Wpis faceta oparty jest na bardzo dobry artykuł z Wilson Quarterly (czasopisma W.W. International Center of Scholars), w którym publikują artykuły znakomici naukowcy, a samo centrum zrzesza śmietankę naukowców amerykańskich.
Z takim typem ludzi jest pewien problem (mowa o maskotce tego forum)- próbują narzucić swój punkt widzenia innym,w demokracji może to i nawet im się udać (bo głośno krzyczą),ale ze skutkami tych idiotyzmów musisz radzić sobie ty czy ja.Już jeden taki eksperyment,z którym Wilmore sympatyzuje (komunizm) był przeprowadzony i dogorywa w różnych rejonach świata.Na papierze wyglądał wręcz kapitalnie.Z rzeczywistością natomiast musieli zmierzyć się zwykli ludzie.Natomiast polityka otwarcia na emigrantów (szczególnie odmiennych kulturowo i niechętnych asymilacji) jest błędna - Kosowo nikogo niczego nie nauczyło???
j1mmy - po pierwsze jest to MOJE 10 zł.Ciężko zarobione.Po drugie - żyj sobie za 100zł miesięcznie,ja mam do opłacenia rachunki,na utrzymaniu rodzinę.Sama podwyżka VAT może mnie miesięcznie kosztować dobre 200-300 zł.Na samym utrzymaniu.Rocznie około 3,5 k.Tyle dodatkowo mam oddać państwu,bo ktoś na górze spieprzył sprawę i postanowił sięgnąć do mojej kieszeni.