Mnie w rownym stopniu poraza, ze na stronie, ktora powinna odbiegac standardami od takiego szmatlawca jak onet pisze sie Juventus Turyn, mimo ze nazwa klubu, ktoremu kibicuje nijak ma sie do uzywanej na pilka.pl.Boromir pisze:Przeraża mnie poziom dziennikarstwa w Polsce. Lech gra z jedną z trzech największych drużyn w historii futbolu, najbardziej utytułowaną włoską ekipą a oni walą kwiatkami w stylu "Biała Dama", Aleksandro Del Pierrro, wydanych 100 mln na transfery i innych pierdołach. Meczowe jedenastki z Grygerą na środku? Nie wspominając o jakiejś takiej negatywnej opinii Juventusu w polskich mediach, ciekaw jestem, czy taka sama nagonka pójdzie na Man City. Jak mam dzisiaj słuchać Kołtonia to aż strach...
Dziwnie się ten mecz będzie oglądało, osobiście nie daję szans Lechowi ale jeśli ktoś zagwarantuje mi, że jak Juventus straci punkty to i tak wyjdzie z pierwszego miejsca w grupie, to przystanę na tę propozycję
To, ze w Polsce powielany jest ten blad niemal wszedzie nie znaczy, ze nalezy go rowniez powielac na tej stronie.
Razi tez niekonsekwencja, jako ze w zdecydowanej wiekszosci nazwy klubow pisane sa poprawnie, ewentualnie nazwy miast, ktore rzeczywiscie wystepuja w nazwie, sa tlumaczone na jezyk polski. Nikt nie napisze AC Milan Mediolan a moglby, bo przeciez Milan nie ma w nazwie "Milano".