Re: Juventus Turyn cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 788

Re: Juventus Turyn cz.2 (zbiorczy)

Post autor: maciek_88 » 16 wrz 2010, 21:36

4 zawodników w pierwszej 11 drugiego sortu w tej chwili (czyli nie licząc kontuzjowanych i wykluczonych z pucharów). To wyraźnie pokazuje gdzie Juventus ma Ligę Europejską i ja się do tego jak najbardziej przychylam. Oczywiście i tak Lechowi należą się słowa uznania i wyobrażam sobie radośc kibiców poznańskiego klubu a skład czy nastawienie nie jest tu żadną wymówką, bo i tak kadry zespołów dzieli spora różnica.

Specjalnie nie przejmuję się tym spotkaniem, bo jak mówiłem LE mam po prostu w dupie. Bardziej mnie boli to, że jedyną stroną którą będziemy tworzyc zagrożenie w tym sezonie jest prawa flanka. Kolejny mecz Lanzafame i kolejny raz to jest komedia. Nic nie przemawia za wymianą jego i Giovinco i zbiera mnie na wymioty jak ten gościu jest przy piłce w okolicach pola karnego rywali. Chiellini kolejny raz pokazuje dlaczego mimo delikatnego drewniactwa (choc się rozwija, coraz lepsze te podania ma - bardzo fajnie) jest moim ulubionym zawodnikiem z obecnego Juventusu. No i chyba najlepszy mecz Del Piero w tym sezonie, poza tym aktywny Milos a o reszcie mi się nie chce pisac, bo albo zagrali przeciętnie albo słabo, więc szkoda mojego czasu na nich.

Jeszcze raz gratulacje dla kibiców Lecha.

Wróć do „Włochy”