Re: Domek nr 10 (temat luźny)

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 247

Re: Domek nr 10 (temat luźny)

Post autor: ddemon » 19 wrz 2010, 1:17

Hymn szkoda gadać ale tak to jest jak znów Polsat sponsoruje tych "talentów" z Fabryki Gwiazd czy jakoś tak..Pozatym ten co śpiewał to pupilek Kayah :P Wkażdym razie skoro my się oburzamy na odgrywanie hymnu Polski to wypada być fair...Z drugiej strony te hymny były śpiewane całkiem niespodziewane...Gdzie panie i panowie teraz hymny USA i Polski,panie z flagami też jakoś z opóźnieniem rozciągły flagi państw..Jednym słowem porażka...

Co do wyniku Pudzian-Butterbeen i znów nastała euforia tylko że mało kto zauważył że Pudzian walczył niecałe 2 minuty z tego 45 w parterze a kondycyjnie znów siadł...Przy wręczaniu pucharu łapał oddech jakby walczył całą rundę jak nie więcej :P Co ztego że schudł "poprawił" kondycję może no ale siłe ciosu niepoprawił...Jak dla mnie w następnej walce znów porażka przez poddanie no chyba że będzie jakiś kelner dla publiczności wtedy w 2 walce :) Daje mu max 2 walki :)

Co do Salety-Najman niewiedzialem komu kibicować :D oboje są sobie warci...ale wsumie cieszę się że wygrał Saleta i oby Najman zakończył tą karięrę :P Przynajmniej sobie pożyje i użyje z prezerwatywami :lol:

Jan Błachowicz geniusz :king:

EDIT: Co do postu to można go później przenieś do sportów walki :P gdybym zaśmiecał choć odpowiadałem na temat hymnu..Niewiem czemu ale wysłały mi się 2 posty z rzędu niewiem czemu :shock:

Wróć do „Hyde Park”