Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: MGiggs » 20 wrz 2010, 0:45

Torres miał daleko do piłki,to mogł być jedyny argument.Nie wiem jak to regulują przepisy, bo widzialem mase takich starc i nigdy nie widziałem czym sie kieruja sedziowie a mianowicie jak mowi prawo pisane.

Drogi redzie,rangersi grali 9 zawodnikami za linia piłki,jak mało ktory zespoł nawet na standardy slabszych druzyn z premiership zamurowai bramke i nie czynie o to pretensji.Dlatego nasi środkowi pomocnicy nie grali cm-cm bo nie było to potrzebne z takim rywalem ktory woogole nie atakował.Gibson bardzo czesto szedł do przodu zostawiajac fletchera troszke niżej, bo trzeba było wiecej gracz w przodzie bo asekuracyjna gra w srodku by nic nie dała maja parka na skrzydle i grajacych obok sie Gibsona-Fletchera przy dobrze broniacej ekipe z glasgow.
Możesz mnie nazywac analfabeta taktycznym ale na to leje bo Ty śweitnie potrafisz mówić o młodych graczach czy umiejetnosciach danych graczy ale taktycznie jestes dyletantem.Już sam fakt że chciał do srodka MU Fellaniego pokazywał ze taktycznie pewnych rzeczy nie ogarniasz.Zobacz sobie ten mecz 2,3,4 i 10 raz jak tego nie widziałeś,tylko włącz tym razem dobry program na ence.

Na tym forum ktoś kto bardziej ogarnia taktyke jest równany z błotem,ja chętnie bym polemizował,ale na argumenty a nie na pierdoly.
Dobra forma Berby bierze się też z dobrej formy(świetnej) Scholsa.Rudy odpocznie/spadnie forma,do skladu wróci Carrick Anderson,na skrzydle zabraknie kogoś kto pociagnie akcje(LAV) i znowu Berba zacznie się cofać do lini pomocy by brac się za rozgrywanie.To widać jak na tacy.Teraz w w miare fukcjonuja skrzydla(świetna gra naniego,dobra Giggsa) Scholes rozgrywa.kreuje,asystuje to berba moze grac blizej pola karnego i ma wiecej okazji do pokazania swoich umiejetnosci.

Wróć do „Anglia”