Przeciez Kun gral. Nie wiem, jak ogladales ten mecz?Asteniu pisze:Miałem złe przeczucia co do tego spotkania i się nie zawiodłem. Beznadziejne Atletico i słaba Barcelona = średnie widowisko, nie te z ostatnich lat. II połowa już ciekawsza od pierwszej. Szkoda że Kun nie grał, bo może wówczas w ataku Atletico by coś pokazało. Reyes + Simao to za mało. Co do kontuzji Messiego to nie był to wcale jakiś brutalny faul Ufo. Dokładnie tak jak ktoś napisał faul jakich wiele tyle że ten akurat skończył się jak skończył. Piszecie jaki to Ufo jest zły, a wasze komentarze o zemście Mascherano na Czechu są naprawdę godne pochwały. Messi to piłkarz jak 21 pozostałych zawodników i on nie jest nietykalny i to musicie sobie zapamiętać.
Co do karnego dla Atletico to ja w żadnej sytuacji bym go nie odgwizdał. Ręki nie było w żadnym przypadku (choć powtórka z Puyolem była niewystarczająca). Najbliżej karnego było po tym "przytrzymaniu" Ufo, jednak to za mało aby gwizdać.
Szkoda przegranej bo przed meczem myślałem raczej o remisie którego już dawno nie było (pierwszy mecz Atletico po powrocie do PD)
EDIT :
Tylko 15 dniTo oznacze że ten Ufjfalusi nie taki zły
Tak tak, faul czecha nie byl grozny i w kazdym meczu pelno takich fauli. Mam nadzieje, ze ten debil z Atletico otrzyma nalezyte przyjecie na Camp Nou.