No to jest właśnie ciekawa kwestia bo nawet oficjalny komunikat mówi o czymś co zdaniem niektórych osób nie istnieje. Ja tam się na terminologii medycznej nie znam więc nie czyni to dla mnie różnicy, ale jednak sytuacja jest niejasna.MGiggs pisze:Na onecie pisali ze Messi cos tam zerwal,najlepsze było to ze takie coś wogoole u człowieka niewystępuje wiec Messi jest kosmita![]()
Mniejsza o to. To jest dobre ---> http://www.fcbarca.com/index2.php?goto=kom&news=33629
Nie no jeżeli ma gadać takie rzeczy to niech lepiej siedzi cicho i nie wkurwia ludzi jeszcze bardziej."Starałem się walczyć o piłkę, ale, co jest logiczne, przez szybkość jaką posiada, nie zdołałem go zatrzymać i nastąpiłem na jego kostkę. Materiały wideo wyraźnie pokazują jednak, że najpierw trafiłem w piłkę".
Sorry MGiggs, ale to jest standardowe pieprzenie, którego nienawidzę. Pamiętam dobrze to zagranie i jestem przekonany na 200%, że otwarcie krytykowałem Alvesa za takie wejście. Pewnie nie tylko ja.MGiggs pisze:ja pamietam jak Dani Alves wjechał w noge zawodnika RacinguS ze aż mu sie wygieła i wtedy nie słyszalem złych slow na temat Daniego.