Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Mentor » 20 wrz 2010, 22:59

Babel pisze:Nie kaze walczyc o caly swiat, ale o nogi i zdrowie pilkarzy. Wszystkich. Chyba to dla Ciebie nie jest caly swiat
Pisząc o całym świecie miałem na myśli cały piłkarski świat, ale mniejsza o to.

Dawałem też do zrozumienia zarówno teraz jak i wcześniej, że reguły są równe dla wszystkich i oczekuję ochrony zdrowia wszystkich piłkarzy. Wyjaśniłem też dlaczego z taką pasją 'walczę' (śmiesznie to brzmi, ale nazewnictwo nie jest tutaj najważniejsze) o piłkarzy Barcelony a nie innych zespołów. Emocje po pierwsze, oglądanie spotkań po drugie.

Czerwone kartki czy inne kary dla piłkarzy Barcelony również akceptuję jeżeli ktoś sobie zasłuży. Nie ma o czym rozmawiać chyba dalej w tym temacie.

Coś znacznie przyjemniejszego ---> http://www.fcbarca.com/index2.php?goto=kom&news=33631
Iniesta zostanie tatą!

Na swoim blogu Andrés Iniesta poinformował, że w przyszłym roku zostanie tatą. Pomimo ogromnego szczęścia jakiego doświadcza teraz piłkarz i jego rodzina, Andrés ubolewa nad sposobem w jaki wiadomość wyciekła do hiszpańskiej prasy.

Zawodnik napisał:

Witam wszystkich, właśnie potwierdzono nam wiadomość, że zostaniemy rodzicami. Chciałem powiedzieć Wam, że jest to bardzo szczęśliwy moment dla nas wszystkich. Ubolewam jednak na tym, w jaki sposób wiadomość została opublikowana. Jest to temat bardzo osobisty i jestem bardzo rozczarowany tym jakich form użyto, aby zdobyć informację. Mam nadzieję, że wszyscy zrozumiecie, że nie chcemy tego tematu, dla nas tak wspaniałego, omawiać na forum publicznym.

Bardzo dziękuję, pozdrawiam.
:)

Nie do końca wiem o jakie okoliczności opublikowania tej informacji chodzi choć rzeczywiście doszły mnie takie słuchy kilka godzin temu.

Wróć do „Hiszpania”