Piszesz to tak jakby kogoś obchodziła nieudolność obrońców w Premiership. Naprawdę nie ma czym się chwalić.MGiggs pisze:Mentorze nie będe odpowiadać na Twego posta, jednak przyczepie się do 1 rzeczy, z pewnościa od transferu Ronaldo do MU nie widzialeś wiekszosci spotkan z jego udziałem.Ja Ci powiem tyle że facet zbierał na nogi tyle kos ze jak sam przyznał musiał zmienić styl gry.Ja pamietam Ronaldo z poczatku kariery w angli i z końca, facet zatracił drybling ktorym mi imponował w wieku 18,19 czy 20 lat.Sam przyznał ze tyle razy był koszony,faulowany iż uznał że na takie popisy w Premiership nie ma sensu.Dlatego pisząc o szkole w Premiership,mialem na myśli faule,zagrania siłowe itp bo chyba ze chcesz mi wmówić ze w Angli nie gra sie ostrzej,silniej i sędziowie na wiecej pozwalaja.
Pierwsza połowa słaba, coś podobnego do Herculesa, niby Villa dochodzi do sytuacji ale nie potrafi ich wykorzystać, a co gorsze widać po nim, że jest sępem na gole i to w dalej może okazać się problemem, bo strzela czasami w sytuacjach kiedy spokojnie może podać. Mam nadzieję, że druga połowa okaże się lepsza i z bramkami dla Barcy.