W ciągu 22 godzin napisałeś to 2 razy. Może to jest naprawdę powód do dumy dla kibiców Premiership, dla mnie z całą pewnością by nie był. Myślę, że mało kogo obchodzi jeśli chodzi o Barcelonę ile razy koszony był Ronaldo w Anglii. Naprawdę ciężko to zrozumieć.MGiggs pisze:Widz że Jarzinho g...ma do odpowiedzi i tylko czeka by kogos sprowokowąc do jałowej gadki na temat obronóc z Angli i ich słabośći. Pokazalem tylo ze Ronaldo padal ofiara brutalniejszych ataków od Messiego i nikt z tego nie robił cyrku jak w przypadku Leosia. Napinaj sie dalej.
Na temat obrońców nie będę się napinał czy prowadził dyskusji, sam dwukrotnie to dość dobitnie określiłeś i nie muszę nic dodawać na temat poziomu obrońców w Premiership.
Co do spotkania, to Barcelona w zeszłym sezonie także męczyła się ze Sportingiem. To dobrze ustawiona drużyna. Czy wczoraj z Messim byłoby lepiej- nie jestem tego taki pewien. Barca ma problem z graniem na CN z drużynami. które mogą walczyć o utrzymanie. Barcelona swoje sytuacje miała, może nie tyle co z Atletico, ale mogło być spokojniej. Wreszcie z tyłu na zero, podobać się powinien Milito i to mnie ogromnie cieszy, bo w tym sezonie mało jak do tej pory grał, a widać, że spokojnie można na niego stawiać. Villa gra dość samolubnie i to może się zemścić w pewnym momencie, swoje sytuacje ma praktycznie w każdym spotkaniu, ale za dużo chce sam nastrzelać. 2 następne spotkania może pograć na środku i zobaczymy jak będzie wyglądał. Bojan wczoraj wielkiego spotkania niestety ponownie nie rozegrał, Pedro trochę ożywił przód, ale z nim jest taki problem, że wnosi wiele dobrego z ławki, a grając od początku już tak dobrze nie jest. Zobaczymy co Pep wymyśli na Bilbao, o sam wynik się nie martwię. Na koniec mam nadzieję, ze Puyolowi nic się nie stało.
Co dostęp do internetu może zrobić z człowiekiem. Z Herculesem także to było widaćsigane pepe pisze:ej, barca jest swietna bez messiego, wcale nie bylo widac ze sa od niego uzaleznieni, chyba ten messi jest im kompletnie nie potrzebny, wygrali 1:0 z bardzo mocna ekipa ktora praktycznie mozna nazwac europejskim potentatem skoro jest na 13 miejscu pd