Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

shimmy
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: shimmy » 23 wrz 2010, 16:20

Witam serdecznie forumowiczów jestem nowy. (stary nowy byłem tu kiedyś ale zapomniałem hasła itd itd) Nie byłem w stanie znaleźć tematu gdzie powinienem się przywitać więc witam się tutaj.

Nie ukrywam iż kibicuje Manchesterowi od 11 lat. Toteż pomyślałem, że najlepiej będzie wypowiedzieć się w tymże temacie. Dosyć spamu :)

Co do meczu ze Scunthorpe nie wypowiem się ponieważ jeszcze nie widziałem aczkolwiek dwie stracone bramki nie świadczą najlepiej. Ogólnie moim zdaniem z obroną w tym sezonie jest kiepsko gdyby interesowało kogoś głębiej co mam na myśli niech zgłosi. Ale po Fulham i dwóch zespołach z Liverpoolu chyba każdy trzeźwo patrzący kibic jest w stanie zauważyć, że coś jest nie tak.

W obecnym sezonie cieszy postawa Berbatova wszyscy go już (prawie) skreślili a wywija jak Janosik co nawet cieszy oko. Martwi mnie to, że znowu marnujemy Rooneya jak w reprezentacji Anglii a potem się zwala na to, że nieskuteczny zdradza żonę ect. Osobiście jestem bardzo zadowolony z postawy Giggsa i Scholesa grają swoje od lat.

Pozdrawiam !

Wróć do „Anglia”