Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Mentor » 26 wrz 2010, 1:26

Udało się :]

Zgodnie z przewidywaniami było cholernie ciężko, ale ostatecznie po naprawdę niezłym meczu udało się wywieźć pewne zwycięstwo :) Pierwsza połowa bardzo wyrównana wskazywała na męki w drugiej części (nie liczyłem na to, że gra w przewadze pomoże), ale na szczęście w drugiej odsłonie dobrze wykorzystywaliśmy przewagę zawodnika i kreowaliśmy dobre akcje. Generalnie skuteczność znowu beznadziejna. Normalnie postawiłbym świeczkę, ale ta zarezerwowana jest niestety dla Villi, który choć grał dobrze to jednak skuteczność miał beznadziejną i jeszcze na dodatek skończył z kretyńskim czerwem ['] Na domiar złego oglądając mecz w szerszym gronie musiałem stawić czoło komentarzom, które w perspektywie niedawnych występów pewnego Szweda okazywały się być wyjątkowo 'prowokacyjne'. To nie był dla mnie łatwy wieczór, ale tym bardziej cieszy mniej jego rozstrzygnięcie.

Busquets \o/ Mistrz. Bramka była świetnym ukoronowaniem jego doskonałego występu. Mascherano ma przeyebane bo nie istnieje taka możliwość, aby ktokolwiek posadził tak grającego Sergio.

Trochę zawiódł mnie Adriano bo dobre zagrania przeplatał ze słabymi, ale mam nadzieję, że nic mu nie jest bo podobno plac gry opuścił z powodu urazu :roll: Szkoda też Valdesa, że nie udało się zachować czystego konta bo nie może mieć sobie nic do zarzucenia. Pedro od początku sezonu trochę poniżej oczekiwań, ale ma przynajmniej przebłyski i poza bezpośrednim zagrożeniem potrafi również dobrze podać. Dziś jednak dostosował się skutecznością do Villi :roll:

Brawo Keita za bramkę i kilka bardzo dobrych zagrań.

Alves klasyczne ADHD, ale momentami aż mnie to irytowało, że znowu gramy do niego :P

Więcej i bardziej do rzeczy może jutro bo %%% robią swoje a nie chciałbym się jutro wstydzić tego co teraz piszę. Poza tym na pewno o czymś zapomnę.

Wróć do „Hiszpania”