Re: Juventus Turyn cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Re: Juventus Turyn cz.2 (zbiorczy)

Post autor: Salas11 » 27 wrz 2010, 5:17

Słów kilka o meczu z Cagliari. Gratulacje :wink: Dużo strzelacie, ale defensywa dalej kuleje. Za tydzień raczej nie będzie już takich prezentów od obrony Interu. Krasic błyskawicznie się spłaca. Pierwsza bramka naprawdę zapachniała Nedvedem, choć Czech z takiej piłki mógłby ze swoim kopytem rozerwać siatkę :P Druga sprezentowana przez obrońcę, a trzecia już totalny fart. Jednak szczęście plus umiejętność wykorzystywania błędów rywali niekiedy bardzo się przydają. Tak czy inaczej gratulacje, średnia strzelecka zachowana na niebezpiecznie wysokim poziomie, na szczęście wciąż też sporo tracicie, więc mamy szanse i za tydzień wygramy 4:3 :twisted:

A teraz Arek, napinacz co się zowie :]
W niedziele obowiazkowo lejemy naszych rywali! Moze pilkarsko sa lepsi, za to nasi lepiej wyksztalceni. :lol:
Takim to wlasnie sposobem wracamy na nalezne nam miejsce suwenera serie A, a ten klub, z ktorym zagramy w niedziele, tradycyjnie oglada nasze plecy. 8)
Czasem mam wrażenie że to alter ego Wilmore'a :| Miałem napisać coś więcej, ale mi się nie chce, bo wkońcu tradycyjnie oglądamy plecy tego klubu, z którym gramy w niedzielę :lol:

Wróć do „Włochy”