Re: Siatkówka

Awatar użytkownika
VADER
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0
Kontakt:

Re: Siatkówka

Post autor: VADER » 27 wrz 2010, 12:05

Gra naszej kadry w 1 meczu przeciwko Kanadyjczykom może nie była porywająca,ale ważne,że po bólach pokonaliśmy graczy z Kanady.Trzeba jednak przyznać,że ekipa Klonowego Liścia zwłaszcza w 1 i 2 secie siała popłoch w naszych szeregach.Chyba nasze chłopaki troszkę za luzacko podeszli do tego meczu i się zdziwili jak odważnie kanadyjczycy podeszli do meczu z nami.Ważne jednak,że Polacy ten mecz wygrali do zera,a wiedząc że Niemcy w sobotę przegrali z Serbami 3:0(Niemcy w sparingu dwa razy u siebie pokonali Brazylię) spowodowało,że wczorajszy wieczorny nasz mecz z ekipą niemiecką oglądało się z wypiekami na twarzy.Prawdziwy horror.Pokazali nasi siatkarze coś czego już od lat nie widziałem u naszych piłkarzy-woli walki i determinacji.Uradowała mnie też wczoraj porywająca gra Kanadyjczyków przeciwko Serbom którzy myśleli,że ekipa z kraju klonowego liścia odda mecz bez walki.A tutaj ZONK.Absolutnie i w pełni zasłużenie kanadyjski team zlał skórę Plavim.Dawno nie widziałem takiego ognia i woli walki w zespołowej grze ekipy spoza światowej czołówki.Ta wygrana spowodowała,że w Serbii kpią ze swoich siatkarzy wylewając na nich w dzisiejszej prasie niezłe szambo za brak profesjonalizmu.Jak dla mnie Kanadyjczycy rozmontowali Serbów śpiewająco.Mieli swój dzień i dzisiaj śmiem twierdzić są wstanie będąc na fali pokonać Niemców.

PS. Byłoby mi miło gdybyście czasami zajrzeli na mojego bloga i dodali od siebie jakiś komentarz :lol:

Wróć do „Inne sporty”