Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Mentor » 27 wrz 2010, 14:41

brylancik pisze:Przecież to chyba jasne że Cristiano zachował się debilnie i wyszła jego frustracja związana ze słabym początkiem sezonu (chociaż statystyki nie są najgorsze). Dziwi mnie tylko taka aktywność w tym temacie Mentora i innych kibiców niepokalanej zwłaszcza po tym co robił Villa ostatnio. Messi też chyba kiedyś pluł w taki sposób że wiatr znosił ślinę na przeciwnika... Lepiej by było jednak jakby najpierw patrzyło się na własne podwórko a potem do innych.
Jasności nie ma. Poczytaj posty RealFana. Nie miałem zamiaru robić z tego zajścia jakiegoś wydarzenia, ale komentarze Twojego zioma po szalu bardzo mnie intrygują, że tak powiem i tylko z jego względu ciągnę ten temat.

Odnośnie Villi to pisałem o jego frustrackim czerwie i dwóch meczach kary jakich się spodziewam, ale skąd możesz to wiedzieć skoro pewnie nie czytasz postów :think: Standard. Myślisz, że powinienem zakładać oddzielny temat na takie okazje, aby każdy mógł zauważyć, że krytykuję piłkarzy Barcelony? To wystarczy czy nie bardzo?

Klasyką jest również wypominanie jakichś tam opcji z przeszłości kiedy to ja rzekomo coś napisałem albo czegoś nie napisałem olewając zupełnie czy to prawda czy nie. Słodkie.

EOT

Wróć do „Hiszpania”