Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Jarzinho » 27 wrz 2010, 18:09

jordan20 pisze:1 - fatalny mecz adriano-gosciu przegral wszytskie pojedynki 1 na 1 z iraola, nie wyczuwal w ogole momentu gdy ma przetrzymac pilke a kiedy dokladnie podac
widac brak ogrania meczowego i niezrozumienie stylu gry barcelony-ale to przyjdzie wraz z wieksza iloscia odbytych treningow

w ogole to jest smieszna sytuacja- w kadrze jest 3 nominalnych lewych obroncow i zaden nie ma obecnie formy !
Brak zrozumienia OK, ale brak ogrania. To nie ten poziom, żeby o zawodniku pisać takie rzeczy, on jest w takim a nie innym klubie i dla mnie w każdej chwili powinien być gotowy do gry.

Co do spotkania, bo nie miałem okazji o nim napisać to takie zwycięstwo cieszy, przecież Barcelona bez Messiego nie istnieje. Nadal trzeba się bać takiej sytuacji. :?: Fajnie, że takie spotkanie zamyka niektórym gęby, bo specjalnie ich tu nie dostrzegłem po spotkaniu Barcy w Bilbao. Villa musi się lekko ogarnąć, bo może w Valencii taka nieskuteczność przechodziła, taka gra a i być może takie zachowania. W Barcelonie to się raczej nie uda. Facet ma szansę pokazać się z dobrej/świetnej strony pod nieobecność Leo a pokazuje egoizm i totalnie głupie zachowanie. Mam nadzieję, że po takiej przerwie będzie lepiej.

Martwi mnie trochę fakt, że Messi leci do Kazania- mógł spokojnie odpoczywać. Oby to była dobra decyzja ze strony sztabu.

Wróć do „Hiszpania”