kaczy pisze:Jose ponoć dał dzisiaj popis na konferencji
Czekam na filmik.
wielki "mu" obrazil sie na dziennikarzy za to,ze smia pytac go o jakiegos tam pendraka jak pedro leon,co 2 miesiace temu gral dla getafe
a dziennikarze maja do tego prawa- Dlaczego nie został powołany Pedro León? - dociekali zgromadzeni na sali żurnaliści. - Łatwiej jest mówić o tym, kto został powołany, niż kto nie został - powiedział podenerwowany Mou. - Spekulacje to część waszej profesji. To wasz problem. Z pragmatycznego i obiektywnego powodu mówię, że León nie jest powołany, ponieważ trener tego nie chciał.
- Nie ma tu czego uzasadniać. Nie muszę się tłumaczyć. Jeśli prezes Florentino przyjdzie do mnie i zapyta "dlaczego Pedro León nie został powołany?", ja muszę mu odpowiedzieć. Ale on mnie nie pytał. Wydaje się, jakbyśmy mówili tu o Zidanie, Di Stéfano albo Maradonie. Pedro León jest doskonałym piłkarzem, który dwa miesiące temu grał w Getafe. Musi pracować tak jak ja tego chcę i wtedy łatwiej mu będzie zagrać. Jeśli nie, będzie mu trudniej.
dziwne,ze jakos poprzedni trenerzy realu nie robili takich szopek
a jak narazie bilans portugalczyka jest malo powalajacy-poza poprawa gry w defensywie -1 stracony gol w 6 oficjalnych meczach (mozna jednak zapytac czy to czasem nie wynika ze slabosci rywali na jakich trafiali krolewscy ) mourinho dokonal rzadkiej sztuki - skutecznie oduczyl gry ofensywnej najwiecej strzelajacych napastnikow
2 WP za 'wiesniacki bucu z portugalii' // Mentor