To prawda. Mówił, że jego zespoły zawsze lepiej spisują się w drugim sezonie. Sęk w tym, że to Real Madryt i tutaj z czasem jest krucho, ale myślę, że dla Jose zrobią wyjątek i dadzą mu popracować więcej niż rok bez względu na styl czy wyniki. O stylu wspominam nieprzypadkowo bo Capello na przykłada poleciał mimo zdobycia mistrzostwa.Maciek (interista) pisze:Odnosnie dotychczasowej pracy Jose przysiaglbym, ze w jedenym ze swoich piewrszych wywiadow stwierdzil, ze bedzie potrzebowal dwoch lat na zbudowanie druzyny. Wiec proponuje czekac cierpliwie.
Być może rzeczywiście tak to należy interpretować.tylerdurden pisze:Powiedzial to w odpowiedzi na pytanie o Barcelone i raczej nalezy to rozumiec tak, ze na konferencji dotyczacej LM nie ma zamiaru rozmawiac o lidze.
Co nie zmienia faktu, że pewnie uderzy w tym kierunku, który przewidywałem.
A z dziennikarzami można sobie radzić na wiele sposobów. Mógłby nawet odpowiadać 'pomidor' na beznadziejne pytania, ale zostać i dać szansę zapytać o coś innego. Mniejsza o to w każdym bądź razie.
Pamiętam jak kiedyś Guardiola odpowiadał na pytania po katalońsku i choć obok siedział koleś i tłumaczył to pisane było, że to żenada i afront w stosunku do dziennikarzy.
Dzisiaj Real na 0 z tyłu bo zmieniłem bramkarza w UCL FF
[EDIT]
http://www.eurosport.pl/pilka-nozna/lig ... tory.shtml