Re: FMy

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Re: FMy

Post autor: bartbuks » 28 wrz 2010, 21:19

Pierwszy dzień z ligą meksykańską. Miło mnie zaskoczyła. Na najnowszym patchu, bez żadnych oszustw przy edytorach, na razie remis i 7 zwycięstw, w tym jedno 9:0. America nie jest może jakoś bosko zorganizowana, nie ma budżetu większego niż Legia, czy Wisła, ale lekkie porządki, trochę ustawiania i jest dobrze.

Co mnie zaskoczyło? Pomimo ustawienia agresywnego odbioru, piłkarze grają bardzo płynnie i czysto. Bardzo mała ilość fauli, a 2-3 kartki w meczu to max. Jeszcze karnego nie miałem, ani nie gwizdnięto go przeciwko mnie. Druga sprawa - piłkarze często mijają się z piłką! To jest denerwujące, bo środkowy pomocnik wystawia na skrzydło, wystarczy przyjąć i jeb! A tu koleś mija się jak niewidomy.

Zatrważająca jest tam ilość młodych i zdolnych juniorów. W juniorach Ameriki mam chyba 8 piłkarzy, którzy przy dobrym treningu+mądrym ogrywaniu ich, będą za 2-3 lata podstawą mojego klubu.

Udało mi się ustawić killer rogi z FM 2008 i obaj DC mają już za sobą po hattricku. Przeraża mnie tylko perspektywa rozgrywek. Ameryka Płn i Płd to nie to samo co UEFA, więc mogę szybko się znudzić Mexican Primera Division. Na szczęście ustawiłem sobie 28 lig z czego 17 grywalnych :P

Wróć do „Hyde Park”