Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Premo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Premo » 28 wrz 2010, 21:37

Trochę dziwny ten skład. Gramy w środku Khedirą-Lassem i Alonso. Ozil na ławce. Zawodnicy Auxerre zostawiają nam zdecydowanie więcej miejsca, niż Levante, więc nie wiem czy niewystawienie Mesuta nie jest błędem. Dałbym mu szansę w drugiej części. Na razie nasza gra wygląda średnio, niby przeważamy, ale nic konkretnego z tego nie wynika, z kolei gospodarze już na samym początku mieli wyśmienitą okazję do prowadzenia. Myślę, że powinniśmy więcej atakować prawą stroną z wiadomych zresztą względów :boruta: ). Martwi mnie, że nasza obrona pod nieobecność Carvalho momentami gra dosyć niepewnie. Higuain i Ronaldo.. (przekomiczny strzał w kosmos, w 42 minucie :lol: ) widać po ich zachowaniu, że są strasznie sfrustrowani. Auxerre podkręciło tempo pod koniec. Nawet Dudka strzelał na bramkę Ikera :wow: Nie panikowałbym przedwcześnie, ale chyba szykuje się nam powtórka z poprzedniego meczu aka bezramkowy remis. Niestety drugiej połowy nie mogę obejrzeć, mam nadzieję że jutro rano przywitają mnie dobre wieści :lol:

Wróć do „Hiszpania”