"Święta Wojna na San Siro" ...

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator
Reputacja: 0

Post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 05 kwie 2005, 15:20

Widze że Hunter oceniałeś poszczegulne formacje :D

No to ja tez sie po bawie..

Bramka -

Dida - Pewny i spokojny, nie wykonuje nie potrzebyn ruchów...

Toldo - Na pewno dobry bramkarz ale ja ma dzień to jest nie ten Toldo co kiedyś - szczególny menkament wychodzenie do górnych piłek i mijenie sie znimą w powietrzu ....

Defensywa

Cafu, Nesta, Stam, Maldini - Juz nie raz w tym sezonie udowodnili że grają w takim zestawieniu nie mają problemów z nikim. Menkamet miejsza aktywnośc ofensywna ze strony Paolo niż Cafu. Nesta nie przegrał jeszcze derbów Mediolanu i to jest talizman :D

Sinisza, Cordoba [?], Matrix[?], Favalli - Najpewniejszy ostatnio Cordoba tu aktywnośc jest jeszcze slabsze ze strony Siniszy i Favalliego. Choć ten drugi próbuje. Matrix ma mecze na cool poziomie ale szybko sie "załamuje" i potem już nie gra jak powinien nerwy - ostra gra.

Pomoc -

Rino - Pirlo - Seedorf - Kaka - Rzeźnik Rino jak zwykle zagra dla kibiców :D Pirlo i Seedorf byli gracze Interu a dużo zależy od Andrei i jego dyspozycji. Kaka w tym sezonie odpowiada ze rozgrywanie a nie strzelanie choc statnio był tam gdzie powinień i wygraliśmy w lidze dzieki jego bramce. :D

Stanković - Veron - Cambisso [?] - i ????? - Moze zagrać Killy moze Van Der Meyde a może Veron na skrzydle. To sie koaze w ligowych derbach Verona był najlepszym graczem Inter Cambiesso też wnosi dużo w druga linie Inter i to są dwa najwieksze zargorenia. Stanković ma mecze że gra na swoim poziomie ale bywały [wiekszoćś] taki co nie pokazał nic szczególnego - głupie przykład ostatnie derby kiks w 7 metrów w idealnej sytuacji . No i ten ???? sam nie wiem to to bedzie :D

Atak -

Sheva - Crespo - Andriy po kontuzji ale wracał na mecz z Lazio tez po przeriwa [dziura w nodze] i strzelił bramke sezonu :D wolny z 40 metrów która mnie rozwaliła. Duże bedzie zależalo od "wejście w mecz" Crespo odpoczą po meczach a Argentynie. Teraz jest wypoczęty a w meczu elimnacji strzelił bramke i w barwach Milanu sie rozkrecił na dobre:D Jest juz Pippo na 100% gotowy i Jon Dahl Tomasson ale ich nie widze w pierwszej jedensce.

Cruz [?] Vieri [?] - Oba - No szybkośc Martinsa to broń Interu, Cruz nie gra aż tak zeby o bym pisac duzo. Głową gra dobrze. Bobo no to Bobo snajper pełna gębą ale nie w spotkaniech derbowych tam nie błyszczy zazwyczaj. Choc to nadal Bobo :D Nie ma Adriano i co to znacznie nie trzeba pisać ......

Sadze że mecz znów bedzie rozgrywany od 25 merta do 25 merta :D czyli środek kluczek. I defensywa. Ataku Interu bez Adriano i Vieriego to nie ten kalibre ale nadal grożna broń duzo zalezy od tego czy Carlo nie zagra Choinką bo to też chodzi mu pewnie po głowie :D

ZOBACZYMY CO BOISKO PRZYNIESIE **CZAS I BOSIKO POKAZE WSZYSTKO
Ostatnio zmieniony 05 kwie 2005, 16:00 przez _*For_zaza_Milan*_, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Włochy”