Corinthians pisze:Dlaczego wszyscy w tym temacie kierują się sentymentami???? Wszyscy piszą, że przereklamowani są R.Carlos, Figo, Zidane, Raul, przecież to najwięksi piłkarze ostatnich 10lat!!!!!! Jak mozna coś takiego pisać???!!! To, że ktoś nie lubi Realu, to nie znaczy, że w tym klubie grają najbardziej przereklamowani piłkarze!! Niektórzy zachowują się tak jakby dopiero od miesiąca interesowali się futbolem! Czy wiecie co znaczy PRZEREKLAMOWANY??? Przereklamowany to nie znaczy bez formy!!! to jest całkiem co innego! Przereklamowanym piłkarzem może być tylko Beckham, bo jak przechodził do Realu, to wszyscy wierzyli, że to jest jakiś król futbolu, a okazało się, że to zwykły szpaner i dzieciorób!
ojj nie wszyscy nie obrazaj mnie
coz niektory tv robi wode z mozgu, za duzo moze bravo sport, a moze przemoc w rodzinie, mozliwe tez ze jedynym ich zajeciem jest zabawa reka, hmmm nie wiem, ale to naprawde duzy problem
Niggaz pisze:Koby~FCBM wypisuje tutaj bardzo ciekawe rzeczyAż mnie ciarki przechodzą na samą myśl, że to wszystko prawda a jak może być inaczej skoro wszystkie te stwierdzenia poparte są zdobywaną przez 9 lat wiedzą o piłce
![]()
Staram się zachować spokój i nie śmiać się (miałem się uspokoić po ostatnich dniach na forum) ale nie mogę. Figo przereklamowany
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Liga hiszpańska najsłabsza
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Wogóle to nie będe się chyba niepotrzebnie frustrował tylko podpisuje się pod opinią Smitu. Ciekaw jestem skąd czerpałeś tą wiedzą i jak rozumiesz pojęcie przereklamowany.
milo ze sie zgadzamy
ps. w ogole mnie interesuje czy cokolwiek rozumie