Najbardziej Przereklamowani Pilkarze Swiata

Awatar użytkownika
NowakKamil
Skład B
Skład B
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: NowakKamil » 05 kwie 2005, 15:40

Koby~FCBM pisze:ja powiem jacy sa najbardziej przereklamowanie piłkarze wg. mnie
:arrow: oczywiście Beckham :arrow: uzasadniac nie trzeba
:arrow: zdziwiłem sie że niekt tu jeszcze go nie napisał Raul :arrow: ten zawodnik w ostatnich latach gra gorzej niz jakiś polski drugoligowiec a wszyscy nadal uwazaja go za dobrego! To juz jest przesada bo raul nie zasługuje na gre w realu na pewno ( mimo iz to obecnie mizerny klub) a ciągle gra w pierwszym składzie. On uważa sie za wielka gwiazde a teraz tylko potrafi dostawiac noge chrzanic dobre sytuacje i symulować faule!
:arrow: Ronaldo :arrow: jedyne w czym jest dobry to w jedzeniu hamburgerów. jest ociezały powolny i wogle nie biega po boisku jak nie ma piłki a jak ja juz ma to też jest mu ciężko ruszyc tłusta dupe żeby samemu stworzyc sobie sytuacje( a kiedys potrafił ograc nawet kilku graczy). Mimo jego słabej gry od poczatku transferu do realu to wiele osób wciąz sądzi że jest dobry!
:arrow: Rosicky :arrow: Ten zawodnik zapowiadał sie bardzo dobrze ale przez ostatnie lata wogle sie nie rozwinął a w ostatnich dwóch sezonach grał jak ostatni patałach. Mimo jego karygodnie słabej gry wciąz go ludzie bronia. Jak on może byc dobry? Wystarczy tylko spojrzec na pozycje Borussi w lidze a Rosicky jest zawsze najsłabszym ogniwem na boisku!
:arrow: Beletti , Jankulovski :arrow: Wpisałem ich razem gdyż graja podobnie. Popełniaja całą mase błędów w obronie oraz graja bardzo niedokładnie ( a często zapędzają sie pod pole karne rywala).
:arrow: Rooney , Baros :arrow: Zawodnicy grający nie dośc że słabo to jeszcze nieskutecznie( szczególnie w przypadku Barosa.)
No ito chyba tyle jak mi sie cos przypomni to dopisze.
ale co to wogule ma
do przereklamowanych pilkarzy????

Wróć do „Wracając Do Meritum”