Re: Polonia Bytom (zbiorczy)

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 250

Re: Polonia Bytom (zbiorczy)

Post autor: ddemon » 30 wrz 2010, 15:52

cloner pisze:
Czyli jest ciekawie żeby prezydent miasta Koj uwalił klub.. Respekt :lol: Teraz chyba więcej niż 5% głosów nieuzbiera :D
Sęk w tym, że Koj zbiera głosy od wszystkich, którzy się piłką nie interesują, a tych jest dużo więcej. Poza samym sportem, Bytom się jakoś rozwija, w [ch**] remontów, co prawda większość na hurra, nieprzemyślane, ale są.

Zobaczymy jak się sprawa potoczy.
Możliwe...Bartyła mówił że stadion Polonii miałby być wizytówką miasta itd... a Koj ma to w d. :] Czy się Bytom rozwija hm..nie mnie to oceniać,dużo remontów? zależy jakich i gdzie bo widocznie bywam w innych miejscach albo tak jak piszesz na hurra :D Wiem że Bytom walczy ostatnio z oczyszczaniem Bytomki przyczym powstał park w Szombierkach gdzie często go widuje :D Niewiem kto jest architektem ale za ponad milion złotych widziałem ładniejsze parki i bardziej przemyślane zrobione a nie od 1 strony wejście ;] No ale trudno pozatym powstało czy powstaje jakieś centrum handlowe koło rynku? Agora czy jakoś tak? to już niemogliście coś lepszego powstawić to zgodnie z modą CH musi być !! :D Nie mnie oceniać waszych kandydatów na prezydenta bo w Zabrzu wcale niejest lepiej(walka o koszty stadionu choć ostatnio przegłosowali) no ale u Was to już trochę brudna ta kampania się robi :P

Wróć do „Polska”