Re: Reprezentacja Hiszpanii (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: Reprezentacja Hiszpanii (zbiorczy)

Post autor: Jarzinho » 30 wrz 2010, 17:47

Iker Casillas (Real Madryt), Pepe Reina (Liverpool), Victor Valdes (Barcelona)

Alvaro Arbeloa (Real Madryt), Sergio Ramos (Real Madryt), Joan Capdevila (Villarreal), Carlos Marchena (Villarreal), Carles Puyol (Barcelona), Gerard Pique (Barcelona), Nacho Monreal (Osasuna)

Xabi Alonso (Real Madryt), Sergio Busquets (Barcelona), Santi Cazorla (Villarreal), Andres Iniesta (Barcelona)

David Villa (Barcelona), David Silva (Manchester City), Pedro (Barcelona), Jesus Navas (Sevilla), Fernando Torres (Liverpool), Fernando Llorente (Athletic Bilbao)

del Bosque naprawdę nic nie chce w tej reprezentacji zmieniać. Nie wiem czy do 2012 sprawdzi kilku zawodników, którzy na to zasługują. Ciągle Ci sami i tak będzie do Euro w Polce i na Ukrainie. Interes u-21 jest ważny, ale pierwszej reprezentacji ważniejszy, a w niższych kategoriach są zawodnicy, którzy mogą pojechać na Euro i powinni się integrować z resztą. Nie ma Cesca i Xaviego i dla mnie nie będzie już lepszego momentu na szansę dla Artety(chyba, że ten znowu jest kontuzjowany). San Jose, Dominguez czy Botia mogliby dostać szansę w miejsce Marscheny, a Azpilicueta za Arbeloe(przynajmniej jeśli chodzi o prawą stronę). Dalej jest Mistrz Świata - Javi Martinez- po co on u Milli i grono zawodników, których można by było przetestować, a rywale są średni/słabi, więc ryzyko maleje. Ja się cieszę przynajmniej, że to nie jest jakiś mecz towarzyski i kolejny wylot na inny kontynent, przynajmniej to.

Wróć do „Hiszpania”