Ebi

Awatar użytkownika
mimek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: mimek » 05 kwie 2005, 15:57

smitu pisze:
Kuchar pisze:krzynowek poki co nie odchodzi "do lamusa". teraz kiedy Kosa gra salby footbol, smolarek moglby grac na prawej... ale kiedy Kosa odzyska forme smolarek wyleci z wyjsciowej 11

ja nie powiedzialem ze odchodzi tylko ze jak odejdzie :twisted: :twisted:

co do kosy, hehe najpierw niech zmieni klub albo wbije sie na stale do pierwszego skladu, pozniej niech odbuduje forme ze meczu z shalke, jezeli spelni te warunki to mozliwe ze bedzie mogl czyscic koreczki ebiemu, nie wiem czy wiadomo, ale gdy jakies 3-4 lata temu smolarek pojawil sie pierwszym skladzie feyenordu zostal ochrzczony objawieniem, gdyby nie kontuzja eliminujaca go z gry na poltorej roku, z pewnoscia gral by juz w arsenalu, manU czy chelsea, jego talent porownywany byl do robbena czy van der vaarta ktorzy wtedy tez dopiero wchodzili w wielka pilke, mam nadzieje ze ebi gra w dortmundzie pokaze to co odziedziczyl z pewnoscia po tatusiu, niezwykly talent, kosa w tym samym czasie gdy ebi wchodzil w wielka pilke probowal przebic sie w polsce :roll:
Zgadzam sie z toba Smitu. Przed MS w 2002 Ebi uwazany byl za najwiekszy Polski talent i nasza nadzieje na mistrzostwach, ale ta kontuzja i do tego zamieszanie spowodowane podejrzeniem o branie dopingu. A co Kosowski :?: Kosa siedzial w sredniej(wtedy) Wisle i niczym wielkim nie blyszczal. Poprostu Ebi ma pecha do kontuzji i moim zdaniem jest o wiele lepszy od Kosowskiego :!:

Wróć do „Niemcy”