Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2240
Kibicuję: AC Milan

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: Enjo » 02 paź 2010, 20:07

PARMA: Mirante; Zaccardo, Paci, Lucarelli, Antonelli; Morrone, Gobbi; Angelo, Candreva, Marques; Crespo.

MILAN: Abbiati; Zambrotta, Nesta, Thiago Silva, Antonini; Gattuso, Pirlo, Seedorf; Robinho, Ibrahimovic, Ronaldinho.
Gramy na Parmie.

Po ostatnim pucharowym meczu zauważyłem, że zdania co do gry są podzielone [ jednym się podobało, jednym nie ], ja nie byłem zadowolony z gry zespołu, ale to już za nami.

Dziś gramy ze średniakiem i liczę na to, że wywieziemy trzy punkty, ale mam obawy co do meczu bo pamiętam spotkanie w tamtym sezonie (0:0) gdzie po słabej grze zremisowaliśmy.

Na papierze Nasz atak wygląda świetnie, R10 w składzie, Ibra jak zagra tak jak na Ajaxie to będzie dobrze, Robinho musi się ogarnąć i bardziej skoncentrować.Co do pomocy to chciałbym, żeby Pirlo grał szybciej i bardziej nieprzewidywalnie, zaś od Seedorfa takich prostopadłych piłek jak we wtorek.Gattuso pokazał na co go stać.

PS. Odnoszę się tylko do ostatniego meczu Milanu [ nie było mnie w kraju ] bo nie widziałem w lidze innych meczy także proszę o nie krytykowanie za to, że czegoś nie wiem, bądź nie wiem jak grali w ostatnich meczach ligowych ;).

Po trzy punkty !Allez.

Wróć do „Włochy”