Chelsea póki co punktuje znakomicie i choć można więc wątpliwości co do ich dominacji w przypadku starcia z klasowym rywalem to jutro jednak spodziewam się zwycięstwa gospodarzy. Arsenal mocno osłabiony w każdej formacji wydaje mi się mieć niewielkie szanse jeżeli The Blues zagrają dobry mecz. Zwycięstwo jedną bramką powinien zagwarantować sam Drogba a jak koledzy pomogą to będzie wyżej.
#2 Córdoba - Barcelona B 2 (2,85)
Początek sezonu rezerwy Barcelony mają bardzo dobry. Cztery zwycięstwa na pięć rozegranych spotkań i naprawdę dobra gra (często lepsza od wyników) pozwalają optymistycznie patrzeć na cel jakim jest utrzymanie się w lidze. Dzisiejszy rywal start ma zdecydowanie słabszy a wyniki ukazują szczególne problemy z defensywą a więc Soriano i Nolito powinni siać popłoch z przodu. Problemem może się okazać nieobecność tego drugiego, który ma szansę zostać powołanym na mecz pierwszego zespołu pod nieobecność zawieszonego Villi. Podobnie wygląda sytuacja Thiago, który może wskoczyć za kontuzjowanego Xaviego, ale nawet gdyby miało ich zabraknąć to i tak stać nas na zwycięstwo.
PS: Ale śmiech z tych analiz
PPS: Miałem wczoraj typować Auxerre, ale ostatnie dni miałem/mam tak przejebane, że zapomniałem [']
PPPS: Nie ma PPPS.