Niestety wielu z nas to przewidzialo. Tak jak nie chcialem Ibry to balem sie tego co mamy czyli zero rezerwowego napastnika. Bojan i Pedro to ta sama klasa tyle ze Pedro mial to cos co dawalo mu bramki. Po MS zagubil sie chlopak. Bojan to jakies nieporozumienie na chwile obecna. Dostal wielka szanse i duzy kredyt. Mysle ze czas powoli sie zastanaiwac nad transferem i to juz wzimowym okienku bo na farcie dluzje nie pociagniemy. Nowy naspastnik wskazany. Messi nie moze sie irytowac az tak bardzotakich meczach wychodzi posiadanie krótkiej ławki, bo jeśli brakuje kilku zawodników i grają zmiennicy i nie idzie, to nie ma kim straszyć. Bojan kolejny mecz padaczył, Pedro zatracił gdzieś skuteczność, liczyłem na jakiś zryw Messiego ale nie doczekałem się.
Masche jak dla mnie dobrze ale zbyt pasywnie. Dobry odbior pilki to nie wszystko. Zaufania w rozgrywaniu pilki jeszcze nie zdobyl bo wiele akcji go omija. Najwiekszy plus to ze wreszcie ktos strzelil z dystansu a nie sie cackal. Oby wiecej takich uderzen.