Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Bienias » 04 paź 2010, 13:22

takich meczach wychodzi posiadanie krótkiej ławki, bo jeśli brakuje kilku zawodników i grają zmiennicy i nie idzie, to nie ma kim straszyć. Bojan kolejny mecz padaczył, Pedro zatracił gdzieś skuteczność, liczyłem na jakiś zryw Messiego ale nie doczekałem się.
Niestety wielu z nas to przewidzialo. Tak jak nie chcialem Ibry to balem sie tego co mamy czyli zero rezerwowego napastnika. Bojan i Pedro to ta sama klasa tyle ze Pedro mial to cos co dawalo mu bramki. Po MS zagubil sie chlopak. Bojan to jakies nieporozumienie na chwile obecna. Dostal wielka szanse i duzy kredyt. Mysle ze czas powoli sie zastanaiwac nad transferem i to juz wzimowym okienku bo na farcie dluzje nie pociagniemy. Nowy naspastnik wskazany. Messi nie moze sie irytowac az tak bardzo ;)

Masche jak dla mnie dobrze ale zbyt pasywnie. Dobry odbior pilki to nie wszystko. Zaufania w rozgrywaniu pilki jeszcze nie zdobyl bo wiele akcji go omija. Najwiekszy plus to ze wreszcie ktos strzelil z dystansu a nie sie cackal. Oby wiecej takich uderzen.

Wróć do „Hiszpania”