Re: Liga Portugalska

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Re: Liga Portugalska

Post autor: Dr.Football1 » 04 paź 2010, 19:54

Salas11 pisze:Ze wszystkich klubów ligi portugalskiej najbardziej obstaję za Sportingiem, choć sam nie wiem czemu :P Nie będzie źle. Dziś powinni wygrać z Beira Mar i wskoczyć do pierwszej piątki. Mają cudowne dziecko Chilijskiej piłki - Matiasa Fernandeza i choć w Villarreal się nie sprawdził, wierzę że świat jeszcze o nim usłyszy. Nie zapominajmy również o nieobliczalnym Vukceviciu. No i Liedson, striker co się zowie :lol: Szkoda że odeszli Veloso i Moutinho, bo bez nich środek pomocy kuleje.
Vuk = bog :wink: Jeden z moich ulubionych pilkarzy. Niebywale efektowny,lewa noga potrafi zawiazac krawat,chociaz z efektywnoscia jest juz u niego nieco gorzej. Pamietam jak w ktoryms meczu Czarnogory,bodajze z Bulgaria,przez nikogo nie atakowany zaczal bezczelnie zonglowac sobie pilka na srodku boiska. Niby nic,a cieszylo jak cholera :lol: To glownie dzieki niemu moim ulubionym kanalem jest RTV Montenegro :mrgreen:

Tez mam nadzieje,ze Mati Fernandez w koncu sie odrodzi. Do Europy przyjechal jako najlepszy pilkarz Ameryki Pld.,a tak naprawde nigdy w niej nie zaistnial.
Szkoda,bo to playmaker ze starej szkoly,a takich w dzisiejszej pilce nie ma juz wielu.

Ciekawe kiedy na miare talentu zacznie w koncu grac Yannick Djalo :think:

Salas,za Sporting masz u mnie plusa :wink: FORCA SPORTING !

Wróć do „Piłka nożna na świecie”