Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
jordan20
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 16

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: jordan20 » 04 paź 2010, 22:01

mistyk pisze:Jest słaby fizycznie
- o bojanie
to mnie wlasnie zawsze dziwilo bo muskularnie gosciu jest az nadto wyrzezbiony

Obrazek

Obrazek

w krkiciu brak mi zawsze bylo tej zadziornosci,agresji w grze-zawsze taki grzeczny,mily,lekko ciapowaty - chcialbym by pokazal w koncu ten pazur w grze

nie oszukujmy sie powiedzmy to sobie jasno - dla krkica ten sezon jest ostanim by pokazal ,ze bedzie zawodnikiem pierwszej jedenastki (ew, 4 w kolejnosci napastnikiem)

guardiola dal mu to wyraznie do zrozumienia:
- dostal koszulke z numerem pokazujacym jakiem zaufaniem zostal obdarzony
- po sprzedazy iby nie kupiono zadnego innego srodkowego napastnika

wiec jesli do konca roku sie nie przebudzi to gdy przyjdzie najwazniejsza faza sezonu (kwiecien,maj) i nie bedzie kontuzji to bojan mecze obserwowal bedzie z lawki

i jestem pewiem,ze za rok barcelona postara sie o nowego napastnika z najwzyzszej polki - obstawiam ,ze bedzie nim torres upokorzony fatalnym sezonem w liverpoolu (do lm raczej znowu nie wejda-a grac kolejny sezon w le to nie jest szczyt marzen dla takiego napastnika)

50 mln powinno wystarczyc- i chocby mcity dawalo 60-80 mln to el nino tam nie pojdzie,bo do barcelony jest mu najblizej (kraj,jezyk,koledzy z repry) - nie jest to typ pazerny na kase i najwyzsza tygodniowka w historii (od szejkow) ,go nie przekona

ale to tylko takie moje luzne rozwazania (ktore upadna gdy krkic sie obudzi i stzreli tez 15-20 goli do konca sezonu)

Wróć do „Hiszpania”