Re: Wszystko o Pro Evolution Soccer

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Re: Wszystko o Pro Evolution Soccer

Post autor: Salas11 » 10 paź 2010, 21:59

Pawel875 pisze:Naprawdę wolisz grać na kitsach z 2004-2006?
Oczywiście. Może nie idzie to w parze z duchem czasu, ale patrząc na obecny paździerz piłkarski z miłą chęcią wracam do niedalekiej przeszłości i cieszę oko bramkami Zizou, Ronaldo, Verona, czyli absolutnych gwiazd światowego futbolu których dziś jak na lekarstwo lub są tuż przed piłkarską emeryturą :wink:
Pawel875 pisze:1. Czy kitserver z szóstki działa na PES5?
Gram na Play Station 2, wszelkie kitsy robię własnoręcznie, więc pytanie raczej nie do mnie :P
Pawel875 pisze:2. Czy korzystasz z programu PES-editor 5? Program do robienia taktyk zespołów, można też jednym ruchem dodać każdemu graczowi 5 lat i Recoba zamiast 29 lat będzie miał 34 :wink:
Oczywiście że mam edytor, ale korzystam z niego tylko po to, aby robić zawodnikom twarze, oryginalne stroje czy kombinować z taktyką.
Pawel875 pisze:Po co grać na starych składach, zawsze zostaje ciężko dostępny do PES5 option file z aktualnymi składami, ale te wszystkie OFy to jeden wielki shit wg mnie.
Tak jak pisałem, pocinam na konsoli więc żadne patche się mnie nie imają :lol: Co do gry na starych składach, uwierz mi że ani trochę mi to nie przeszkadza. Ba, jak się siedzi przy piwku i strzeli bramkę nie grającym już zawodnikiem to i się łezka z sentymentu w oku zakręci :wink:

Wróć do „Hyde Park”