To i tak mało.Pamiętam jak siedziałem przed kompem z 2 dni z rzędu nie robią nic innego jak przerabiając staty na save'ie przez pewien programikAle warto było wszystkie ligi raz mocniejsze no i ciężej się grało
1. uaktualnienie reprezentacji i podmiana niektórych (Bośnia, Algieria, Egipt, Senegal, Honduras, Korea Płn, Nowa Zelandia in - Łotwa, Angola, Togo, Tunezja, Trynidad i Tobago, Iran, A.Saudyjska out)
2. uaktualnienie składów, przy czym zamierzam poukładać je alfabetycznie
Już kiedyś byłem ostro zdesperowany i kilka lig zrobiłem, ale to stare dzieje - tym razem ma nie być kilka, ale wszystko - dla uatrakcyjnienia za zawodników klasycznych tych na samym dole (gdzie jest Boniek itp.) będą najlepsi z Championship, Ligue 2, adelante, 2.Bundesligi i Serie B.
Tam gdzieś można znaleźć graczy odwzorowanych na pewien okres - ale oczywiście nie wszystkich, jest pewna zakładka, gdzie znajdziesz choćby Ronaldinho z 2005 czy Beckenbauera ze swoich lat. O ile dobrze pamiętam to pisało tam np. "Lionel Messi (2005-2006)" Oczywiście zaznaczam, że wszystkich w ten sposób nie znajdzieszZ ciekawości zajrzę, ale widzisz, jest pewien problem. Statystyki muszą iść w parze z realiami lat w których toczy się rozgrywka w PES-ie, czyli w moim przypadku jest to rok 2005. Wówczas 25-letni Ronaldinho był u szczytu formy, szybki, zwrotny, pracowityZakładam że na tamtej stronce jego walory fizyczne są odwzorowywane na dzień dzisiejszy. Z innymi piłkarzami byłoby podobnie, choćby z racji upływających lat. Pewni zawodnicy od tamtego momentu się rozwinęli (Messi, CR7, Iniesta, Fabregas) a inni wręcz przeciwnie (Ronaldinho, Adriano, Kaka, Ronaldo) Mnie zależy aby jak najlepiej oddać obraz zawodnika na rok 2005.