Ostrzeżenia - komentarze

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator
Reputacja: 0

Post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 05 kwie 2005, 20:45

DO SZANOWNEJ REDAKCJI :!: -- Prosze o dokładne stwiardzenie czy to jest "przewinienie" zaliczalo sie to tego by ukarać mnie 4 ostrzeżeniami ??

Bo gdy bym wyzwał konfidenta od taki który powinnem też bym dostał 4 wp ?? a nie zrobiłem tego i redkator Mazurek przydzieli mi ostrzeżenie.

Czyli wniosek że na drugie raz moge puściś wiązanke że aż miło i to będzie takie samo przewinienie ??

Czy np. pisanie postu pod postem jest tak samo ocenianie jak nazwanie kogoś ku.. ą ?? Bo to nie jest jesne do końca !!

Chyba nie wszyscy czytali "postanowienia" Redakcji w ostatnim czasie co do wp ?? i przeydzielanie ich w żaleznosci od rodzaju "wykroczenia"

""Wysłany: Wto 05.04.2005 19:10 Temat postu:

--------------------------------------------------------------------------------

hehe to Ci konfident lakier do paznokcie hehe

Smitu co wyjaśnieć ?? No co Ty ??

Jeden login Mama drugi Taty ?? Moja rodzina jest piłkarsko zaawansowana w taktyke Regulamin nie zabrania tego by cała rodzina uczesniczyła w forum ?? lol

A ty moze zaczni donosić na to kto ile bierze w lidze i nie tylo w lape a nie tu chciałeć zabłysnąć rozpuszczalniku jeden

POZDRO **AC MILAN - MISTRZ WŁOCH**

4 WP za obrazę Lakiera // Mazurek""" 4 WP ?? Z TO ?? ""konfident lakier do paznokcie"" CZYLI TAK TERAZ REDACKJA MA ZAMIER OCIENIAĆ PRZEWNINIENIA ?? O.K

P.S. WYTKI ?? Chyba w Urzedzie Miasta albo w wydziele komunikacji :D ale tu jak nie lamie regulaminu nadmiernie to co Ty byś chciał ?? Na szczęście redkcja rozrożnie Insekty od uzytkowników forum.......

Wróć do „Wracając Do Meritum”