Bo gdy bym wyzwał konfidenta od taki który powinnem też bym dostał 4 wp ?? a nie zrobiłem tego i redkator Mazurek przydzieli mi ostrzeżenie.
Czyli wniosek że na drugie raz moge puściś wiązanke że aż miło i to będzie takie samo przewinienie ??
Czy np. pisanie postu pod postem jest tak samo ocenianie jak nazwanie kogoś ku.. ą ?? Bo to nie jest jesne do końca !!
Chyba nie wszyscy czytali "postanowienia" Redakcji w ostatnim czasie co do wp ?? i przeydzielanie ich w żaleznosci od rodzaju "wykroczenia"
""Wysłany: Wto 05.04.2005 19:10 Temat postu:
--------------------------------------------------------------------------------
hehe to Ci konfident lakier do paznokcie hehe
Smitu co wyjaśnieć ?? No co Ty ??
Jeden login Mama drugi Taty ?? Moja rodzina jest piłkarsko zaawansowana w taktyke Regulamin nie zabrania tego by cała rodzina uczesniczyła w forum ?? lol
A ty moze zaczni donosić na to kto ile bierze w lidze i nie tylo w lape a nie tu chciałeć zabłysnąć rozpuszczalniku jeden
POZDRO **AC MILAN - MISTRZ WŁOCH**
4 WP za obrazę Lakiera // Mazurek""" 4 WP ?? Z TO ?? ""konfident lakier do paznokcie"" CZYLI TAK TERAZ REDACKJA MA ZAMIER OCIENIAĆ PRZEWNINIENIA ?? O.K
P.S. WYTKI ?? Chyba w Urzedzie Miasta albo w wydziele komunikacji