Re: Squadra Azzurra

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Re: Squadra Azzurra

Post autor: bartbuks » 13 paź 2010, 0:34

cloner pisze:A Tobie co? Za dużo dziś wypiłeś? Czy zawsze taki nerwowy? Piłka nożna to sport dla kibiców, może kibice serbskiej reprezentacji mieli jakiś powód, żeby tak działać, może jakiś protest, o którym nie wiemy. Pojechali na mecz i to się liczy, Ty siedzisz w domu.
Nie, nic dziś nie piłem, nic nie wąchałem i nic nie dawałem sobie po kablach. Mam wrażenie, że uznajesz mnie za jakiegoś piknika, co siedzi na prasówce i tylko w takich okolicznościach znajduje się na meczu, a drze się bo lubi pocwaniakować zza telewizora. Otóż nie, wyobraź sobie, że regularnie zasiadałem na Żylecie, na wyjazdy też jeździłem i w wielu sprawach potrafię kibiców/ultrasów/a nawet kiboli zrozumieć. Teraz nie robię tego, aby nikt nie powiedział mi, że brakuje mi obiektywizmu.

Nie lubię jednego - jak przyjeżdżają debile w goście i robią sobie zadymę. Chcesz rozpieprzyć coś? Wolność Tomku w swoim domku. Dzisiejsze zachowanie Serbów nie podlega żadnemu wytłumaczeniu. Też byś był z siebie dumny, jakbyś pojechał na wyjazd i zrobił rozpierduchę? Super, że pojechali na mecz, naprawdę zajebiście, ale czy trzeba było robić wiochę na całą Europę?

Wróć do „Włochy”