Re: Serialomania - co po Loście i PB?

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Re: Serialomania - co po Loście i PB?

Post autor: Daaaamian » 13 paź 2010, 20:05

Mnie bardziej zastanawia to, jaki skutek będą miały błędy, które Dexter coraz częściej popełnia. Jeśli chodzi o prywatne śledztwo Quinna, to mam wrażenie, że może wyjść z tego coś, co dla głównego bohatera może mieć opłakane skutki. Czemu? Bo Quinn działa w zupełnie inny sposób niż robił to Doakes. Powoli, precyzyjnie, nie dając po sobie poznać, że coś jest na rzeczy. No i wygląda na mądrzejszego. :lol: Zastanawia też to, do czego to jego śledztwo może doprowadzić i co będzie w stanie udowodnić - obecność w domu Trójkowego i... no właśnie, chyba nic więcej. Jak już przy tym jestem, to wydaje mi się, że syn Trójkowego nie potwierdzi, że na zdjęciu jest Kyle Butler. Przeglądając dyskusję użytkowników na filmwebie natrafiłem na zapierającą dech w piersiach teorię spiskową, wg której niania Harrisona to matka Lili - narkotykowej przyjaciółki głównego bohatera z drugiego sezonu, która teraz szuka zemsty. :lol: Teoria głupia niczym fabuła większości filmów z Seagalem, chociaż z drugiej strony, jakby się głębiej zastanowić, to może faktycznie jakiś wątek kryminalny z udziałem niani będziemy mogli oglądać. No i pozostaje to nieszczęsne odcinanie głów, które w ogóle do mnie nie przemawia. Szykuje się coś w stylu wątku z trzeciego sezonu, gdzie mogliśmy oglądać kolesia odcinającego kawałki skóry. Mam jednak nadzieje, że wątek ten nabierze tempa i będzie naprawdę wciągający. Podoba mi się z kolei pojawienie się w serialu nowej bohaterki. Ciekawe jak jej obecność wpłynie na Dextera.

Byłbym zapomniał... genialny Masuka. :lol:

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”