Najbardziej Przereklamowani Pilkarze Swiata

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: Corinthians » 05 kwie 2005, 22:17

Niggaz pisze:Qrde szkoda, że tak późno zauważyłem co się tutaj dzieje :lol:
Koby~FCBM sieje prawdziwe spustoszenie swoimi poglądami i zbieraną skrzętnie przez 9 (chyba się nie pomyliłem :wink: ) lat wiedzą. Szkoda tylko, że argumenty nic tutaj nie dadzą. Tutaj potrzeba już chyba tylko egzorcysty :lol:
Bundesliga najlepsza :!: W końcu widać jak na dłoni, że niemiecki drużyny regularnie wygrywają LM. Spójrzcie na taki Werder. Jego dwumecz z Lyonem. Jaki tam był wynik? Oj niepamiętam ale to chyba zły przykład bo akurat tam niemiecka drużyna przegrała z francuzką co oznacza według Twojej teorii, że francuskie drużyny są lepsze a co za tym idzie liga też. Oj to był zły przykład. Przepraszam. Ale Bayern Monachium to jest bezsprzecznie najlepszy w historii. I wiem nawet dlaczego. Jest najlepszy ... bo tak :!: Teraz oddam może już głos księdzu bo nic nie wskuram :wink:
Wogóle to Deutschland Deutschalnd uber alles specjalnie dla Ciebie Koby~FCBM.
Jeśli przeginam to proszę o WP bo ja nie mogę z takimi ludźmi :?
Zgadzam sie z Niggazem. A co do tego Koby`ego~FCBM to nie wiedziedziałem, że Primiera Division jest aż tak słaba hmmmmm.... :roll:
nie chce mi się pisać już więcej na ten temat, bo robi się z niego kłótnia i jest już nudny, bo niektórzy użytkownicy źle przeczytali temat jako "Moi najbardziej znienawidzeni piłkarze"

Dziękuje

Pozdrawiam

Miłej pogadanki

Idę oglądać mecz.

8) 8) 8) 8) 8)

Wróć do „Wracając Do Meritum”