Re: Ekstraklasa w sezonie 2010/2011

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: Ekstraklasa w sezonie 2010/2011

Post autor: Jarzinho » 16 paź 2010, 22:13

:lol: Jak ponad 2 miechy temu pisałem, że trzeba było wyjebać Zielińskiego po mistrzostwie to naprawdę nie spodziewałem się, że on mimo wszystko tak długo wytrzyma. Czy w Polsce naprawdę wystarczy wygrać ligę żeby mieć rundę z głowy jeśli chodzi o zagrożenie zwolnienia. :?: Ciężko mi pisać dzisiaj o takich sprawach, bo to czasami wydaje się tak logiczne, że aż ciężko uwierzyć, że działacze robią coś innego. Każdy wie, że Krivets czy Stilic zepną się w LE, a oleją naszą lige, dobry trener wiedziałby o tym miesiąc temu, Zieliński będzie potrzebował jeszcze roku, żeby to sobie przyswoić.
Lech ma po 9 kolejkach stratę 5 spotkań, przecież to jest kpina z kibiców. Dzisiaj będąc na trybunach pierwszy raz słyszałem aż takie gwizdy wobec drużyny. Najgorsze jest to, że bramka była taka jaką w pewnym momencie zapowiedziałem, bo Bartczak jak mało kto lubi przyp....lić z dystansu i mu te strzały wchodzą. Lech dzisiaj jest nad strefą spadkową i naprawdę nie wiem co k. jeszcze się musi stać żeby wstrząsnąć tą organizacją.

Wróć do „Polska”