Re: Arsenal Londyn (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2323
Kontakt:

Re: Arsenal Londyn (zbiorczy)

Post autor: Magnum » 17 paź 2010, 4:27

Może być, chociaż przy stanie 1-0 mogło być 2-0 jak ktoś z Brum strzelał nad poprzeczką idiotycznie. Mocno kontrowersyjny karny zmienił oblicze gry a potem świetna bramka Chamakha bo podaniu Songa do Jacka który następnie podał do Chamakha. Bardzo ważne trzy punkty są.

Jack głupio zrobił i przyznał, że zasłużył na czerwień tak jak i Wenger stwierdził, że czerwo zasłużone. Tak jak się cieszyłem, że Carling Cup się liczy do zawieszenia w przypadku Songa tak tu wielka szkoda, bo mógłby poprowadzić młody Arsenal do zwycięstwa w Newcastle a tak będzie gorzej w środku pomocy. Pewnie zagra oba mecze z Szachtarem, szczególnie, że Fabregas ma małą szansę zagrać.. więc chyba lepiej, żeby zamiast niego grał Wilshere a Cesc odpocznie i będzie w pełni gotowy na City..

Fabian - naprawdę dobre spotkanie rozegrał, widać, że ma pewność siebie. Mam nadzieję, że zagra z Szachtarem we wtorek i zachowa czyste konto ;) Niechaj gra, dopóki nie popełni jakiegoś fatalnego błędu. Niech pokaże, że jest materiałem na numer 1.

Wróć do „Anglia”