Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: kaczy » 18 paź 2010, 18:13

fieldy pisze:Ale jak w styczniu nie odejdzie, a zakładamy ze ma odejść, to w czerwcu albo dostaną za niego grosze, albo nikt go nie kupi i po roku odejdzie za darmo.
Przez ten czas może wiele się wydarzyć. Roo wróci do świetnej dyspozycji. Indywidualnie zapewni Manchesterowi udział w 1/4 i 1/2 CL strzelając decydujące gole na Camp Nou, Bernabeu lub San Siro. Wszyscy śmiejąc się zapomną o wyczynach z prostytutkami, domniemanych sporach z SAFem i będzie dobrze.

[k****] generalnie to jestem w rozterce. Mój dobry kumpel zginął wczoraj w wypadku a ja wam wszystkie swoje prywatne sprawy wypisuje wam na forum jakby to był jakiś matrix.

Jeśli teraz przeczytaliście mojego posta zastanówcie się nad swoim życiem. Wyobraźcie sobie że wasz przyjaciel, dziewczyna lub ktoś z rodziny nagle kopnie w kalendarz.
Przez kilka dni (być może tygodni) będziemy rozmyślać nad kwestiami do których z reguły nie przywiązujemy większej uwagi, ale po czasie wracamy do szeroko pojętej rzeczywistości, do matrixa w którym liczy się to aby zapewnić sobie i własnej rodzinie dobry byt na tej planecie i w tym zmanipulowanym społeczeństwie.

Pewnie jak za kilka dni na trzeźwo spojrzę na te wpisy ... ehhh Pozdro i trzymajcie się bo tak naprawdę nie jesteście ikonkami wyświetlonymi na ekranie mojego samsunga, tylko zwykłymi ludźmi którzy mają swoje problemy.

Lubie was

Wróć do „Anglia”