Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Mentor » 19 paź 2010, 17:59

Maciek (interista) pisze:Na pewno dodalbym Barcelone, szczegolnie, ze ostatnimi czasy co roku wymieniaja napastnikow a najnowszy nabytek - Villa sobie nie radzi.
Yhy :ok:

Ciekawa sprawa. Tak czułem, że brak formy + skandal obyczajowy sprawią, że Wayne może zechcieć zmienić otoczenie, ale tak otwartej deklaracji się nie spodziewałem. Poza tym poprzez zmianę otoczenia rozumiem raczej zmianę ligi a nie tylko klubu, ale nie widzę poza Anglią za bardzo miejsca dla niego. Inna sprawa, że przy takiej promocji pewnie znajdą się chętni do kombinowania. Myślicie, że byłby zdolny odejść do City albo Chelsea? Te zespoły wydają mi się być faworytami. Poza tym pewnie również Real bo to zawodnik, który powinien pasować Mourinho. Real musiałby jednak w takiej sytuacji zdecydować się chyba na sprzedaż przynajmniej Benzemy.

W Barcelonie widzę go średnio. Miejsce teoretycznie jest bo ubyło nam napastników w stosunku do poprzedniego sezonu i od początku sezonu pewne było, że jak Bojan nie będzie grał na miarę oczekiwań to może czegoś brakować no i w sumie tak jest kiedy dodamy do tego nieskutecznego (jedyny problem z nim) Villi.

Wróć do „Anglia”