A skąd ja mam wiedziećMecz na youtubeA wie ktoś czy to taki jednorazowy wyskok czy inne mecze z Serie A też będą dostępne?
Ja tam mam dobre przeczucie. Na razie wszystko się fajnie układa i widać duży porządek w tym co robi Del Neri z zespołem. W samozachwyt jak na starcie zeszłego sezonu też nie popadli, wiec powinno być dobrze.Fakt, wyniki ostatnio nie są złe, ale jednak jeszcze poczekam, jak jeszcze tak przez 4 następne mecze nie będzie wpadki to uznam, że są regularni. Nadal im nie ufam i nie zdziwię się, jeśli stracą punkty z Red Bullem.
i dokładanie tak uważam, nie tylko dlatego, że obaj mają po 3 gole.Co daje 8 goli napastników, 8 pomocników i 4 obrońców. Oczywiście uwzględniłem od momentu startu Serie A przez co mecze eliminacji LE nie były liczone (dlatego Amauri nie ma trafienia). Wychodzi, że na dzień dzisiejszy nasz atak powinien tworzyć Vicek z Quagliarellą.
a odnośnie Diego to przy jego sprzedaży pisałem, że Brazylijczyk średnio pasował do JUVE i pod tym względem jego sprzedaż była zrozumiała. Natomiast miałem wątpliwości czy JUVE może sobie pozwolić na sprzedaż gracza o takich umiejętnościach i czy ze względu na brak potencjału w ofensywie nie należało Diego mimo wszystko zostawić. Teraz widzę, że potencjał w ofensywie jest i w związku z tym raczej nie żałuje jego odejścia. Jak Quagliarella zagra jeszcze parę dobrych meczy, może nie będę miał nawet najmniejszych wątpliwości. Na razie wydaje mi się, że odjeście Diego jest pozytywne. Wcześniej w ataku grał tylko liderujący wszystkiemu Diego (piszę o okresie przygotowawczym, bo zeszły sezonie nie jest miarodajny), teraz grają wszyscy (co tez pokazują bramki)